Adhin wil op 2 oktober gesprek tussen ALS/BvL en Minowc

“Indien de garantie geboden wordt voor een goede sfeer voor constructief overleg, zal ik het daarheen leiden dat er een gesprek gearrangeerd wordt met het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (Minowc) op dinsdag 02 oktober 2018”, sluit vicepresident Ashwin Adhin zijn brief aan de ALS/BvL gisteren. Op 25 september had de ALS/BvL een brief gestuurd naar de vicepresident om interventie te plegen op Minowc. Volgens de ALS/BvL was er geen communicatie mogelijk tussen de minister en de onderwijsvakbonden ALS en BvL. “Ik wil naar aanleiding van uw bezorgdheid aangeven dat ik intussen contact heb opgenomen met de minister van Minowc om de ALS/BvL te onvangen. Ik benadruk dat wij niet in een sfeer van dreiging en/of onder druk (refererende naar een eventuele staking op 1 oktober 2018) een conflict kunnen oplossen”, aldus Adhin.

error: Kopiëren mag niet!