18-jarige bromfietser overleden na verkeersongeval

De 18-jarige Timothy Korendijk is in de avond van woensdag 19 september overleden na een verkeersongeval.
De politie van Zanderij kreeg de melding binnen dat een manspersoon langs de Kennedyweg lag en niet aanspreekbaar was. Bij aankomst op de locatie werd de bromfietser roerloos aangetroffen.
Onderzoek wees uit dat de jongeman met zijn bromfiets zonder valhelm reed over de Kennedyweg. Hij kwam vanuit de richting van het Centrum van Zanderij gaande in de richting van “Wit Santi”. In de bocht die leidt naar de afslag van de Luchthaven moet Timothy de controle over de besturing van zijn bromfiets hebben verloren. Hij kwam te vallen waarbij hij met zijn hoofd tegen een van de stenenkolommen terecht kwam waarboven “bilboards” geplaatst worden langs de weg.
In kritieke toestand werd hij per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Kort na aankomst heeft Timothy de geest gegeven.
De materiële schade aan de bromfiets is aanzienlijk. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van Timothy afgestaan aan de nabestaanden. Hij is inmiddels al ten grave gedragen.
Met het overlijden van deze bromfietser staat de verkeersbarometer landelijk op 51.

error: Kopiëren mag niet!