Hooghart terug na zware operatie Colombia

Ronald Hooghart
Ronald Hooghart
Na geruime tijd afwezig te zijn geweest is Ronald Hooghart, NDP-parlementariër, voorzitter van de Centrale Landsdienarenorganisaties (CLO) en voorzitter van de Partij Belangenbehartiging en Ontwikkeling (PBO), terug in Suriname. Hooghart vertoefde de afgelopen weken in Colombia waar hij een zware operatie heeft ondergaan voor een verstopping aan zijn aorta, de grote lichaamsslagader, en enkele verstoppingen in zijn benen. In gesprek met Apintie Televisie zei de politicus blij te zijn terug te zijn in Suriname en vooral tevreden te zijn met resultaten die de vakcentrale tijdens zijn afwezigheid onder leiding van het bestuurslid Michael Miskin heeft geboekt. Het was volgens Hooghart een zware operatie waar hij op gegeven moment zelfs ‘weg was’. Doordat de artsen hem terstond hebben gereanimeerd, kan hij vandaag weer in zijn land staan.

error: Kopiëren mag niet!