Suribet introduceert customer card

Suribet introduceert customer  cardPer 4 september 2018 introduceert Suribet de customer card ten behoeve van haar klanten. De introductie vindt geleidelijk aan plaats. Het streven is dat binnen vier maanden alle spelers vrijwillig de kaart hebben aangevraagd. In deze periode zal de klant nog steeds zonder kaart kunnen spelen, echter zonder de enorme voordelen die de kaart met zich meebrengt. De kaart brengt namelijk vele voordelen met zich mee.
Het voornaamste is transparantie. De kaart bevat alle persoonsgegevens en zal dienen als identificatie. Ook kan hiermee deelname door minderjarigen voorkomen worden. De kaart wordt alleen verstrekt aan degenen die ouder zijn dan 18 jaar en hiermee wordt dus voorkomen dat een retailer een minderjarige toelaat een bet te plaatsen. Ook indien er sprake is van gokverslaving, zal zulks nagegaan kunnen worden en het kan leiden tot het blokkeren of opheffen van het desbetreffende gebruikersaccount. Een ander voordeel is veiligheid. De kaart kan bij verlies of diefstal niet door een ander worden gebruikt. Bovendien hoeft de deelnemer niet rond te lopen met contant geld. Men kan op elk moment en overal spelen, opwaarderen kan nu sneller en veiliger en de top-up kan elk moment overgemaakt worden naar andere kaarthouders. Er zijn extraatjes voor de deelnemer. Afhankelijk van de inzet zullen er bonussen en promotiegiften aan kaarthouders worden verstrekt.
De kaart is ontworpen en gemaakt door YSEC-IT Suriname en YSEC-IT India en heeft een uitgebreide test- en ontwikkelingsperiode doorlopen. Klanten die zich reeds hadden geregistreerd voor deze kaart, worden sinds eind vorige week gebeld om hun kaart af te halen op het Suribet-hoofdkantoor aan de Domineestraat 12. Elke deelnemer kan zich met medeneming van een geldig ID-bewijs dagelijks laten registreren.
Voorlopig worden de kaarten verstrekt op het hoofdkantoor, maar het ligt in de bedoeling dit fors uit te breiden naar meerdere locaties in stad en district. Zij die gebeld geworden zijn, kunnen hun kaart afhalen op vertoon van een geldig identificatiebewijs, hetzij een geldige ID-kaart of een geldig rijbewijs. De kaart is immers strikt persoonlijk en kan niet uitgeleend worden aan een ander. Bij het maken van transacties wordt de kaart eerst gescand om de gegevens van de houder te checken en men heeft een eigen individuele pin-code.
Suribet gaat met deze stap verder dan de wettelijke vereisten door de overheid gesteld. Dit, in de gedachte dat het maatschappelijk verantwoord ondernemen daadwerkelijk vorm moet krijgen in ons land. Tevens wil Suribet hiermee bijdragen om de kansspelindustrie te benaderen als elke andere industrie, met name het optimaliseren van de positieve zaken en het minimaliseren van de mogelijke negatieve effecten.

error: Kopiëren mag niet!