Samenleving toont geen animo om onterechte bankkosten tegen te werken

De voorzitter van Stichting Leaders Management Group, Jeffrey Leefmans, heeft op zaterdagavond wederom het initiatief genomen om de abrupte stortings- en opnamekosten bij enkele lokale banken ter sprake te brengen in de conferentiezaal van Killit NV. Zeer opmerkelijk was daarbij dat de samenleving voor de tweede keer totaal geen belangstelling heeft getoond om een strijd met de lokale bankinstellingen aan te gaan voor het opleggen van bankkosten die bovendien niet onderbouwd zijn. De recente bijeenkomst was een vervolgmeeting van de discussieavond op 17 juli 2018. Zaterdag legde Leefmans het accent op de inhoud van het onderhoud met de governor van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), waaruit er niets uit de bus is gekomen. Gezien de zeer slechte opkomst heeft de stichting ervan afgezien om een ommekeer teweeg te brengen in de autoritaire handelwijze van de banken, daar een strijd slechts geleverd kan worden met een massale participatie vanuit de samenleving.
KSR

error: Kopiëren mag niet!