97.3% geslaagden op Pandit R. Sheoratanschool

1-97.3% geslaagden op Pandit Sheoratan school.1De Pandit R. Sheoratan school aan de Indira Gandhiweg (ter hoogte van Sangeetmala) heeft voor het schooljaar 2017/2018 een slagingspercentage van 97.3% gehaald. Dit deelt de trotse schoolleider, Indra Kasiemkhan-Lachman, mee aan Dagblad Suriname. Uit de 37 deelnemers zijn 33 geslaagd voor de muloschool, terwijl 3 leerlingen advies voor het lbo-onderwijs hebben gehad. Op deze school is er slechts 1 leerling afgewezen. Alhoewel de overall score uitmuntend is, had de schoolleider gehoopt op een slagingspercentage van 100%, net als bij het vorig schooljaar. Van het jaar zijn er 5 bestgeslaagden geconstateerd, waarvan 3 tot de groep van Go Glo’ers behoren, te weten: Shaheer Moetoer, Jhanvi Kewalbansing en Ashley Ramsaran.
KSR

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: