DOE-voorzitter Alfaisi gaat voor integer leiderschap

Steven Alfaisi (r) krijgt symbolisch de hamer van voorzitter uit handen van de gewezen voorzitter, Carl Breeveld (l). (foto; Regilio Derby)
Steven Alfaisi (r) krijgt symbolisch de hamer van voorzitter uit handen van de gewezen voorzitter, Carl Breeveld (l). (foto; Regilio Derby)
Gisteren heeft de nieuwe voorzitter van de politieke Partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE), Steven Alfaisi, symbolisch de hamer van voorzitter uit handen van de gewezen voorzitter, Carl Breeveld, gehad. De nieuwbakken voorzitter gaf aan dat de main focus van de partij is te gaan voor integer leiderschap. “Het kan ook niet anders als je ontwikkeling wil hebben in dit land”, zegt hij. Op 14 augustus werd officieel het nieuw hoofdbestuur van de partij gepresenteerd, nadat deze vanaf mei gekozen werd. Dit nieuw bestuur zal de partij verder leiden in het vernieuwingsproces. Alle leden hebben zelf hun verdiensten en persoonlijke bijdrage gedeeld met de aanwezigen. De leden hebben verklaard zich te zullen inzetten voor sport- en cultuurontwikkeling, economisch herstel en diversificatie, een eerlijk en draaglijk belastingsysteem, het instellen van corruptiebestrijdende maatregelingen, evenals een transparante en geprioriteerde besteding van staatsmiddelen.
Carl Breeveld geeft tijdens zijn toespraak aan dat hij in de afgelopen 8 jaar samen met het toenmalig bestuur heeft getracht de hervorming oftewel de vernieuwingsgedachte vorm te geven. In zijn periode heeft de partij ook concreet een rol toebedeeld gekregen in De Nationale Assemblee. Daarbinnen is er heel erg getrokken aan een aantal zaken op het vlak van integer leiderschap. Verder is ervoor gezorgd dat er een wet kwam, te weten de Anticorruptiewet, zodat er langzaam stappen gemaakt kon worden naar integer beleid. Vandaar dat ik met genoegen mijn bevoegdheden overdraag aan de nieuwe voorzitter, die niet alleen een voorbeeld is voor de samenleving, maar heel duidelijk heeft laten zien begaan te zijn met het lot van het volk, aldus de gewezen voorzitter. De nieuwe bestuursleden zijn als volgt (voorzitter) Steven Alfaisi, (ondervoorzitter) Gloria Lie Kwie Sjoe, (penningmeester) Xiomara Tsai A Woen, (secretaris) Ryan Rozenblad en (leden) Jagendersingh Raghoebarsingh, Andrew Baasaron en Aniel Koendjbiharie.
NK

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: