Santokhi beloont best geslaagden voj- en vos-scholen Lelydorp

1Santokhi beloont VOJ en VOS scholen.1Chan Santokhi, bewoner van Lelydorp tevens parlementslid van Wanica, heeft ook dit jaar de best geslaagden van de voj- en vos-scholen van Lelydorp beloond met waardebonnen, waarmee zij schoolspullen kunnen kopen voor het nieuwe schooljaar. Hij wil de studenten op deze manier stimuleren verder te studeren. Vanwege de financieel-economische crisis zijn veel ouders niet in staat schoolspullen aan te schaffen voor hun kinderen. Voorts is het heel zwaar voor de ouders om inschrijfgelden te betalen.
Santokhi benadrukte dat wij het onderwijs moeten zien als de sleutel tot succes en betere toekomst. Hij bemoedigde de studenten te blijven studeren om een goede baan te vinden in de maatschappij. Tot slot zei hij: “doe hard je best en God doet de rest”.

error: Kopiëren mag niet!