Mallika Sherawat vraag advies van raadsmannen

Mallika Sherawat, zal de hoofdrol hebben in de Indiase adaptatie van de hit The Good Wife en ze bereidt zich voor op haar rol. The Good Wife is een Amerikaanse juridische en politieke drama en de actrice heeft gesprekken gehad met verschillende juristen om te begrijpen hoe het juridisch systeem van India werkt.
Mallika zegt: “Ik heb verschillende shows op verscheidene platforms gevolgd. Sommige hebben een enorme indruk gemaakt op me en daarom wil ik de show zo realistisch mogelijk presenteren. De brandende vraagstukken in ons land zoals de recente gevallen van verkrachting, zullen worden belicht in de show. Een adapatie doen van een show is niet simpel en we zullen er alles aan doen dat het relevant is voor het Indiaas publiek en zij zich ermee kunnen identificeren.”

error: Kopiëren mag niet!
%d bloggers liken dit: