Ik mag helaas niet zeggen dat dc van Wanica Zuid-Oost jokt

Wederom moet ik noodgedwongen mijn relaas doen aan de media. Nog steeds moe van het feit dat niemand en dan ook niemand van het commissariaat zich bekommert om de kreet van de buurtbewoners van de Verlengde Malangweg/Sabanweg. Wat de dc A. Hankers tegenover een lokale krant heeft aangegeven dat de problemen van de Sabanweg/Verlengde Malangweg zijn opgelost en dus……tot het verleden behoren! Wateroverlast bye bye, want jij bent geen issue meer, goed begaanbare wegen bye bye…jij bent ook geen issue meer! Wat moeten wij als buurtbewoners nu doen? Ik mag helaas niet zeggen dat de dc van Wanica Zuidoost jokt, maar al het bewijsmateriaal en de situatie zelf spreken voor zich. Waar moet ik mij nu naar toewenden voor hulp om de situatie van de Verlengde Malangweg/Sabanweg eindelijk permanent op te lossen?
De dc verklaart anders voor de media, maar mijn verzoek aan deze zelfde media is om die verklaringen te staven met de daadwerkelijke situatie. Nog steeds moeten schoolkinderen zich waden door de kraters van 1 meter diep. De schokkenbrekers van onze voertuigen scheeuwen om verlossing van deze kraters die ik al helemaal nietmeer kan aanduiden als een gat of kuiltje. Door de niet opgehaalde goten en de diepe kraters blijft het vuil water nog steeds op de straten liggen. Onze auto’s gaan eraan zeer geachte dc. Wie gaat onze monteurskosten bekostigen? Wij hebben helaas geen 4WDrive als u dc! Wederom verzoeken wij de burgermoeder die overigens telefonisch niet bereikbaar is voor de buurtbewoners om zelf polshoogte te komen nemen i.p.v. haar veldwerkers op af te sturen. Het is al duidelijk bewezen hoe “goed” deze veldwerkers aan hun rapportageplicht voldoen.
Wij van de buurt zijn ons terdege van bewust dat de situatie niet zo kan blijven en verzoeken en smeken nogmaals aan de huidige regering om de deplorable staat van de wegen eindelijk een keer eens goed aan te pakken. Ons sprankje hoop is al bijna verdampt en indien er niet gauw een oplossing komt in onze situatie zullen wij helaas andere wegen moeten bewandelen!
K. Jangbahadoersing BSc.

error: Kopiëren mag niet!