Renzo Tjon A Joe vijfde in finale 100 meter vrij

De Surinaamse zwemmer Renzo Tjon A Joe is vijfde geworden op de 100 meter vrijeslag tijdens de 23ste Cacso Games, welke momenteel in Baranquilla, Colombia, gehouden wordt. Tjon A Joe moest de zwemmers die zich met een betere tijd hadden geplaatst voor de finale voor zich laten. De Surinamer eindigde met een tijd van 49,38 seconden. In de series zwom hij 53,00. De Trinidadiaan Dylan Carter maakte zijn favorietenrol waar en won goud met een tijd van 48.95, een nieuw Cacso-record. Mikel Schreuders van Aruba pakte het zilver in 49,17 seconden en Jorge Igar Cesar van Mexico het brons in 49,28. Tjon A Joe komt op 25 juli weer uit en wel op de 50 meter vrijeslag. Dat is zijn specialiteit. Ook Irvin Hoost zal op dit onderdeel uitkomen.

error: Kopiëren mag niet!