VHP-kadertrainingen binnenkort ook in Saramacca

VHP’ers Krishna Mathoera (L) en Riad Nurmohamed (R) met Jason Bakker (M) in Saramacca
VHP’ers Krishna Mathoera (L) en Riad Nurmohamed (R) met Jason Bakker (M) in Saramacca
Het Dr. Mr. Drs. Jnan Adhin Kennisinstituut is al enige tijd bezig met het verzorgen van diverse politieke en professionele trainingen voor nieuwe VHP-leden en overige geïnteresseerden in Paramaribo. De voorzitter van het instituut, Riad Nurmohamed, zegt dat het nodig is dat leden zich politiek laten scholen, zodat zij beter in staat zijn de kiezers uit te leggen waarom de VHP de beste keus zou zijn voor 2020 en hoe de VHP, Suriname weer uit de armoede kan halen.
Omdat het aantal geïnteresseerden enorm is gegroeid, heeft het bestuur van het Kennisinstituut besloten de basistrainingen naar meer districten en dorpen/gemeenschappen in Suriname te brengen. Na een oriëntatiebezoek op 16 juli 2018 in het district Saramacca, is komen vast te staan dat VHP-leden en de bewoners enorm geïnteresseerd zijn in deze trainingen. Nurmohamed zegt dat met deze trainingen de deelnemers meer inzicht krijgen in wat de VHP heeft betekend voor Suriname, inzicht in het beleid van het land, methoden en technieken om campagne te voeren, en eigen vaardigheden verder ontwikkelen om de politieke strijd op het veld te kunnen voeren.
De volgende trainingen die binnenkort in Saramacca zullen worden georganiseerd, hebben betrekking op de kadertraining voor volksvertegenwoordigende organen op ressort- en districtsniveau, verworvenheden van de VHP, rol van DNA-, DR- en RR-leden, communiceren, spreken in het openbaar, campagne voeren, de verkiezingen succesvol winnen en de verkiezingsorganisatie vanaf nu en op de dag der verkiezing.

error: Kopiëren mag niet!