Mede-inzittende omgekomen in het verkeer

De politie van Centrum kreeg in de nacht van zaterdag op zondag 9 juli een melding van een aanrijding. Twee voertuigen zijn tegen elkaar gebotst op de kruising van de Keizerstraat en de Klipsteenstraat. Uit het onderzoek blijkt dat de bestuurder X.Z. over de Klipsteenstraat reed richting Keizerstraat. De autobestuurder A.L. reed over de Keizerstraat richting Domineestraat. Op de kruising reed de bestuurder A.L. door “rood “, met als gevolg de botsing. Door deze aanrijding is de mede-inzittende Saneska Mathoera (25) ernstig gewond geraakt. Zij was ter verpleging opgenomen en heeft zondagavond het leven gelaten in het ziekenhuis. Met het heengaan van dit slachtoffer is de verkeersbarometer gestegen naar 38. Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig rijbewijs en geen van hen verkeerden ten tijde van de aanrijding onder invloed van alcohol. Het lijk van de 25-jarige Mathoera is in beslag genomen ter obductie. Het rijbewijs van A.L. is ingevorderd.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!