Bromfietser 37ste verkeersdode

De 40-jarige bromfietser, Brayen Abosim, heeft zondagmiddag het leven gelaten bij een verkeersongeval te Rijsdijk. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de bromfietser vol beladen vanuit Lelydorp richting Rijsdijk reed. Hij had twee tassen met levensmiddelen, een jerrycan brandstof en een kettingzaag bij zich. Ter hoogte van het Kensenhuysproject verloor de bromfietser de controle en kwam tegen een hulpmast van EBS aan. Volgens getuigen reed het slachtoffer met een hoge snelheid. Hij kwam frontaal in botsing met de mast en viel op het wegdek met als gevolg ernstige hoofdletsels. Het slachtoffer overleed ter plekke. Met het heengaan van deze bromfietser is de verkeersbarometer gestegen naar 37. De politie van Rijsdijk is belast met het onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!