Dodson over foto met Braziliaanse vrouw: “Ik laat me nooit in met roddels”

Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen
Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen
Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen laat zich niet in met ‘roddels en gezegdes’ die de laatste dagen over een foto van hem en een Braziliaanse vrouw op Facebook en Instagram circuleren. “Ik laat me nooit in met roddels en gezegdes”, zegt de bewindsman in een reactie aan Dagblad Suriname. Op de foto zit de vrouw gekleed in een top, in de kleuren van het Braziliaans voetbalteam, op de schoot van Dodson, terwijl hij haar met één arm ook vasthoudt. De foto werd eerst op Instagram op het profiel van een zekere ‘souzanayrakelly’ gepost. Hiervan werden screenshots gemaakt en vervolgens op Facebook geplaatst. Intussen wordt deze foto door velen gedeeld en is heel populair geworden. Het is bekend dat de samenleving ontevreden is over de manier waarop de bewindsman sinds zijn aantreden de illegale goudmijnbouw, waaronder het scalianprobleem, aanpakt. “Heeft hij eerst gecheckt of zij legaal in het land is? Belangenverstrengeling in bed. Daarom kan de illegale goudhandel niet worden aangepakt. Vandaar dat er zoveel illegale Brazilianen in de goudmijnen opereren en weggaan met ons goud. Deze regering werkt hard. Is hij een minister?”, zijn enkele van de duizenden reacties op Facebook. Op de vraag of het hier om een bewerkte foto gaat, komt er geen antwoord.

error: Kopiëren mag niet!