Moordverdachte hulpagent Premcharan voorgeleid

Raadslieden verdacht houden persstilte

De 30-jarige verdachte David U. werd vrijdag op het parket voorgeleid en nadien naar de rechter-commissaris gestuurd voor de rechtmatigheidstoets van zijn aanhouding. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met advocaat Robby Dens. Hij geeft aan dat de raadslieden van de verdachte tot nog toe een persstilte handhaven. In deze strafzaak staan de advocaten Denz en Benito Pick de verdachte juridisch bij. Aan de verdachte wordt het verwijt gemaakt dat hij in de nacht van 13 op 14 mei de 23-jarige politieman Ravikant Premcharan van het leven heeft beroofd. Dit slachtoffer werd zondagochtend levenloos aangetroffen in een voertuig, een Toyota Prado, aan de Passiebloemstraat. De verdachte werd zondag aangehouden door de afdeling Kapitale Delicten. Hij ontkent het slachtoffer te hebben vermoord. De rechter-commissaris heeft in deze kwestie nog geen beslissing genomen ten aanzien van de aanhouding. De verdachte is nog aangehouden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!