HI&T sluit 3-daagse training ondernemerschap succesvol af

1HI&T sluit 3-daagse training ondernemerschap succesvol afPotentiële en bestaande ondernemers waren van 9 tot en met 11 mei 2018 in de gelegenheid gesteld om kennis op te doen over ondernemerschap, teneinde hun ondernemersvaardigheden te vergroten. Dit was een initiatief van het onderdirectoraat Ondernemerschap van het ministerie van Handel, Industrie en Toerisme (HI&T) ter bevordering van de economische gesteldheid van Suriname. Deze 3-daagse training behelsde alle zaken die essentieel zijn voor een ondernemer. Zo werd onder andere aangeleerd hoe de 13 deelnemers een businessplan moeten samenstellen, welke competenties belangrijk zijn en hoe de financiering kan geschieden. De training was overigens niet pro Deo; voor deelname moest er SRD 200 betaald worden. Volgens het directoraat was deze financiële bijdrage slechts bedoeld om de trainingskosten te dekken.
KSR

error: Kopiëren mag niet!