15-jarige beschuldigt politieman van seksueel misbruik

De agent van politie K.J., te werk gesteld op station Keizerstraat, is afgelopen weekend in verzekering gesteld ter zake gemeenschap met een minderjarige. De politieman heeft een 15-jarig meisje van huis opgehaald en haar gebracht naar een pension. Daar heeft hij vleselijke gemeenschap met het minderjarig meisje gehad. De ouders van het kind zijn erachter gekomen en hebben aangifte bij de politie gedaan. Het meisje had zuigvlekken op haar lichaam en de moeder ontdekte die. De minderjarige noemde de naam van de politieman als dader. Na de aangifte werd het kind verwezen naar een arts. Zij was bijkans 5 dagen opgenomen in het ziekenhuis op de kinderafdeling. De politie heeft in het belang van het onderzoek de verdachte, in deze de politieman, ingesloten.
Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de vriendin van deze politieman in januari 2017 zich van het leven heeft beroofd. De 19-jarige dame vertoonde een schot aan haar hoofd ter hoogte van de slaap. Het bleek dat zij met het wapen van haar vriend, deze zelfde agent van politie, zichzelf door het hoofd had geschoten. Het motief van dit drama heeft bij de familie vraagtekens opgeroepen. De verdachte in kwestie wordt vandaag op het parket voorgeleid.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!