Senioren echtpaar slachtoffer van gewapende roofoverval

Een senioren echtpaar, wonende aan de Cocobiacoweg, is dinsdagmorgen slachtoffer geworden van een gewapende roofoverval. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met hun kleinzoon A.R. Volgens A.R. waren de daders op de loer. Zij hadden reeds een raam en een deur van de achterzijde van de woning geforceerd. Omstreeks 05.00 uur werd de grootmoeder wakker om naar het toilet te gaan. Zij werd bij die gelegenheid overmeesterd door vier gemaskerde en gewapende overvallers. De 80-jarige vrouw heeft slagen en klappen moeten incasseren. De criminelen hebben haar handen vastgebonden met een kussensloop en haar mond met een grote zakdoek om te voorkomen dat zij zou schreeuwen. De daders hebben de echtgenoot, een bijkans 90-jarige man, ongedeerd gelaten. De buit betreft sieraden, een televisietoestel en andere persoonlijke spullen. De politie van Uitvlugt heeft de aangifte ter zake opgenomen. De 80-jarige vrouw is verwezen naar een arts ter behandeling van de opgelopen letsels. Het onderzoek duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!