Indiase ambassadeur neemt afscheid

1Indiase Ambassadeur en echtgenote nemen afscheid van collegae en vriendenAmbassadeur Satinder Kumar van India en echtgenote Santosh hebben afgelopen zaterdagavond op gepaste wijze afscheid genomen van collegae en van hun Surinaamse vrienden en kennissen. Dit is geschied middels een farewel party, een gezellig samenzijn met een kleine, selecte groep van personen op zijn residentie aan de Anton Dragtenweg.
In zijn afscheidsrede heeft de ambassadeur aangegeven dat hij in de eerste week van mei terugkeert naar zijn geboorteland, India. Hij heeft ruim twee en een half jaar de functie van ambassadeur in Suriname vervuld. Vanwege het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is hij teruggeroepen.
De vertrekkende ambassadeur heeft mooie en prettige ervaringen in Suriname gehad. Het was voor hem alsof hij gedurende zijn hele periode in India vertoefde. Suriname vertoont immers voor wat betreft de bevolking en met name de grote groep van Hindostanen, veel gelijkenis met India. Hij voelde zich thuis en heeft veel vrienden gemaakt. Het was voor hem een heel prettige tijd en hij gaat met heel mooie en goede herinneringen weer terug naar zijn India.

error: Kopiëren mag niet!