Scholier rent brandend gebouw in om schoolspullen te redden

De politie van Paradise kreeg vrijdagmiddag een melding van een woningbrand aan de Pisan Kapokweg. Ter plaatse aangekomen, stond de woning in lichterlaaie. Het betreft in deze een hoogbouwwoning, welke boven geheel uit hout was opgetrokken en beneden uit steen. Volgens bekomen informatie woonden 14 personen in dit pand. Eén der bewoners, een 13-jarige scholier, heeft brandwonden opgelopen. Hij is in de brandende woning gerend om zijn schoolspullen te redden en raakte gewond aan de rechterarm. Dit slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar het ziekenhuis voor medische behandeling. De oorzaak van deze brand is vooralsnog niet bekend. Het pand was wel aangesloten op het elektriciteitsnet, naar niet verzekerd tegen brand. Het huis met inboedel is compleet verloren gegaan.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!