Slachtoffer voor de tweede keer aangereden door prowagen

De 36-jarige Manodjkoemar Falli is voor dit jaar als de 16de verkeersdode genoteerd. Hij werd dinsdagavond aangereden aan de Attaoelahweg te Nickerie. Het aantal verkeersdoden in dit district is door dit geval gestegen naar 3. Gewestelijk politiecommandant Dawood Ashruf bevestigde dit geval. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat dit slachtoffer 2 keren na elkaar is aangereden. Hij was in eerste instantie aangereden door een personenwagen, die na de aanrijding was doorgereden. Omstanders belden toen de politie om hen te informeren over deze aanrijding. Echter voordat de politie die gemeld was, ter plaatse verscheen reed een andere politiewagen langs. De bewoners hebben toen die wagen gewenkt om te stoppen. De politiewagen is ook gestopt, maar bij die manoeuvre is de prowagen over het slachtoffer dat reeds op straat lag, gereden. Dit deel van de weg is niet voorzien van straatverlichting. Het slachtoffer is niet tegen de autobanden gekomen van de prowagen. Volgens een buurtbewoner had het slachtoffer na de eerste aanrijding al het leven gelaten. Want toen hij het slachtoffer zag, bewoog hij niet meer. Volgens de politiecommandant komt er een grondig onderzoek in deze zaak. Het ontzielde lichaam van dit slachtoffer is ter obductie in beslag genomen. Hangende het onderzoek is het rijbewijs van de politieman, die achter het stuur zat, ingevorderd. In het belang van het onderzoek werd de politieman ook onderworpen aan een blaastest en het resultaat was negatief.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!