Scholieren begeven zich met gasbuks naar andere school

Tien opgebracht

De politie van Geyersvlijt heeft in samenwerking met het RBT op dinsdag 10 scholieren aangehouden. Deze scholieren hebben zich na school verplaatst naar een andere school aan de Achillesstraat te Noord. Zij trekken al enkele dagen naar die school en blijven daar rond hangen en wachten op de scholieren van de desbetreffende school. Wanneer die school vrij is gaat dit tiental te keer en er ontstaat er vaak ruzie. De politie heeft al bijkans drie dagen meldingen binnen gehad betreffende een vechtpartij op straat. Op een van de tien leerlingen van de Technische school Geyersvlijt is er een gasbuks aangetroffen. Het vermoeden bestaat dat de overige scholieren bij het zien van de politie hun voorwerpen hebben weggemaakt. In het belang van het onderzoek is het tiental overgebracht naar het bureau. De ouders van deze scholieren werden opgeroepen. Na ernstige waarschuwing zijn de scholieren heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!