Motorrijder Kevin Khemai overleeft aanrijding niet

Motorrijder Kevin Khemai overleeft aanrijding nietDe verkeersbarometer is gestegen naar 15. De motorfietser Kevin Khemai die op maandag 19 februari betrokken was bij een aanrijding, heeft gisteren, dinsdagmiddag, het leven gelaten in het ziekenhuis. Deze motorrijder werd aan de Margarethalaan aangereden door een auto en was sindsdien opgenomen in het ziekenhuis. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het gaat om een vrouwelijke autobestuurder die in haar personenwagen over de Margarethalaan reed. Zij heeft op een gegeven moment zonder daarbij op te letten het verkeer van haar tegenligger, dus de motorrijder, doorkruist door rechts af te staan. Als gevolg van dit onoplettend rijgedrag van de automobiliste vond de botsing plaats, waarbij de motorrijder op het harde wegdek kwam te vallen. Khemai heeft drie weken en 3 dagen gelegen in het ziekenhuis. De samenleving reageerde geschokt op deze aanrijding.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!