Fernandes Autohandel presenteert nieuwe Honda Fit 2018

Fernandes Autohandel presenteert nieuwe Honda Fit 2018Fernandes Autohandel NV heeft haar nieuwste editie van de Honda-familie gepresenteerd aan de samenleving bij Fernandes Autohandel aan de Keizerstraat, te weten de nieuwe Honda Fit 2018. Niet zo lang geleden heeft Fernandes Autohandel de nieuwe Honda CR-V reeds geïntroduceerd. Het gaat hierbij om de derde generatie van de Honda Fit. De Honda Fit heeft een prijskaartje van USD $ 24.950 en het topmodel kost USD $26.950. Middels het private lease concept is de Honda Fit al vanaf USD $275 per maand te verkrijgen en alleen bij de officiële Honda-dealer in Suriname, Fernandes Autohandel NV.
De Honda Fit Sport is voorzien van stoffen beklede stoelen, een 5 inch multimedia screensysteem met een totaal vermogen van 160 watt met 6 speakers, USB-outlets, front en side curtain airbags, bluetooth koppeling, climate control system en paddle shifters, waarbij de bestuurder de mogelijkheid heeft om te schakelen tussen 7 versnellingen. Naast al deze snufjes biedt de Honda Fit genoeg ruimte, want de fabrikant heeft gedacht aan de magic seats. De magic seats bieden 4 verschillende standen waarmee de ruimte in het voertuig volledig benut kan worden. Het exterieur van de Honda Fit is voorzien van led daytime running lights, een achteruitkijkcamera met guidelines bij het achteruitparkeren, sportvelgen, aerodynamische design, die zorgt voor een sportieve uitstraling, richtingwijzers in de zijspiegel kappen en de welbekende Ace. De Ace Body structuur is exclusief door Honda ontworpen om schade te verminderen bij frontale botsingen en draagt bij aan een stuk extra veiligheid en bescherming voor de passagiers. Dit komt ook van pas op de Honda Fit. Verder is de Honda Fit voorzien van een milieuvriendelijkere 1.3L motor met 98 pk. Dit betekent dat de klant meer kilometers kan maken met elk gewenste budget.
De eerste generatie van de Honda Fit werd in het eerste decennia van dit millennium geproduceerd. Het was de oplossing die door autogigant Honda werd aangeboden voor het brandstof efficiënter rijden. De Honda Fit is een sub compacte vijf deur hatchback, die wordt geprezen voor haar engineering en design. Dit is te danken aan de technologie en de ontwikkelingen in behoeften van klanten in de diverse automarkten. Nu is het uiteindelijk zover om te genieten van de nieuwe Honda Fit 2018. Honda is een stapje verder gegaan om hun kleinere wagens aantrekkelijker te maken voor de markt en biedt stijl, veelzijdigheid, betrouwbaarheid, rijcomfort en veiligheid.

error: Kopiëren mag niet!