Werknemers NVB verlegen om salaris

De werknemers van het Nationaal Vervoerbedrijf (NVB) hebben de feestdag van gisteren zonder salaris moeten doorbrengen. Vanwege het uitblijven van subsidiegelden, heeft de directie het personeel niet kunnen uitbetalen. Het is niet bekend waarom de subsidiegelden nog niet zijn overgemaakt. Bondsvoorzitter Raymon Ford stelt tegenover de krant dat de werknemers heel pissig zijn. Geen blaam gaat naar de directie. De werknemers zijn middels een schrijven op 28 februari meegedeeld dat er geen subsidies zijn overgemaakt. Wel stelt Ford dat de werknemers aan deze nalatigheid van de overheid consequenties zullen verbinden. De directie is aangeschreven. De werknemers die vandaag hun dienst moeten draaien, werken vandaag niet. “De directeur is ook aan handen en voeten gebonden. De werknemers zijn boos. Ik heb hem toch meegedeeld dat de mensen niet gaan werken als zij geen lonen ontvangen”, stelt Ford.

error: Kopiëren mag niet!