38-jarige voetganger eerste verkeersdode in Nickerie

De 38-jarige Roepesh Kanhai is vrijdagavond omstreeks 20.00 uur omgekomen bij een fatale aanrijding. Hij is in Nickerie de eerste verkeersdode voor dit jaar. De gewestelijke politiecommandant Dawood Ashruf bevestigd dit geval. Hij geeft aan dat de 23-jarige autobestuurder R.R. het slachtoffer ter hoogte van de kafverbrandingsterrein te Zeedijk, nabij het vliegveld, is aangereden. Het slachtoffer was op slag dood. De autobestuurder is wel in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs en verkeerde ten tijde van de aanrijding niet onder invloed. In het belang van het onderzoek is de bestuurder in verzekering gesteld gezien de aangetroffen remsporen op het wegdek. De verkeersbarometer is met het heengaan van dit slachtoffer gestegen naar 11.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!