Voortvluchtige moordverdachte Doewatrastraat aangehouden

De recherche van Oost heeft zondagmiddag de voortvluchtige moordverdachte Vincent J. in het Lawa-gebied aangehouden. De politie van het ressort Munder kreeg op maandag 1 januari 2018 een melding via de Centrale Meldkamer van een geval, waarbij een slachtoffer met een schotverwonding aan de Doewatrastraat zou zijn aangetroffen. De wetsdienaren deden het adres aan en troffen ter plaatse het levenloze lichaam aan van Alex Riley. De verdachte had de plaats voor de komst van de politie verlaten. Hij heeft zich bijkans 7 weken uit de armen van de politie kunnen houden. Op zondag 18 februari is het de sterke arm gelukt om de verdachte in de kraag te vatten. Commissaris Guno Roosenhoff bevestigt de aanhouding. Hij geeft aan dat de verdachte bij zijn aanhouding het feit steevast heeft ontkend. In het belang van het onderzoek blijft Vincent in politiearrest.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!