Pertjajah Luhur overtuigd van drie zetels in Paramaribo

De Pertjajah Luhur (PL) is er van overtuigd dat zij tijdens de verkiezingen van 2020 minstens drie zetels in Paramaribo zal halen. “Laten we nu werken aan het installeren van kernen en ons werk voortzetten. We zijn klaar voor de strijd. Gi mi a okasi fu klar’ a wroko”, was de boodschap van PL-voorzitter Paul Somohardjo zaterdagavond tijdens de Opo Yari meeting van de partij in The Hut.
Bij die gelegenheid werden tevens twee kernen geïnstalleerd, te weten kern Weg naar Zee en kern Welgelegen, Kwatta & omgeving. Somohardjo zei dat de NDP de PL wil breken. Hij laat zich echter niet uit het veld slaan en werkt samen met partijleden aan het installeren en herinstalleren van kernen, teneinde de hoofdbestuursverkiezingen van december dit jaar vlot te laten verlopen.

error: Kopiëren mag niet!