Woningoverval te Santo Dorp

Drie criminelen hebben maandagochtend een roofoverval gepleegd in een woning aan de Atmonigalieweg in het politieressort van Santo-Dorp. Uit het voorlopig onderzoek blijkt dat de overvallers door middel van braak de woning zijn binnen gedrongen. Zij hebben de keukendeur geforceerd en zich toegang tot het pand verschaft. Eenmaal binnen hebben zij de bewoner F.H. in zijn slaap overmeesterd en hem mishandeld en beroofd. Een van de daders, die gewapend was met een vuistvuurwapen, heeft het slachtoffer met de kolf van het wapen geslagen in het gelaat waardoor hij een barstwond opliep. De buit betreft een onbekend geldbedrag, een televisie, persoonlijke spullen en belangrijke documenten. Behalve deze goederen werden ook gympies van de benadeelde weggenomen. De politie heeft de aangifte terzake opgenomen. De daders zijn nog onbekend.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!