Politie spoort moordverdachte Vincent Roberto Jampa

Vincent Roberto Jampa (foto: KPS)
Vincent Roberto Jampa (foto: KPS)
De politie heeft de mogelijk moordverdachte Vincent Roberto Jampa in beeld gebracht. De 34-jarige Jampa zou vermoedelijk de dader moeten zijn die op 1 jnauari Alex Riley heeft doodgeschoten aan de Doewatrastraat te Munder. Een jachtgeweer met afgezaagde loop werd gebruikt om Riley in het gezicht te schieten. Jampa wordt verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan moord en doodslag. Hij moet een man zijn van Boslandcreeolse afkomst, 1,78 meter lang, slank postuur en kort geknipt haart. Een ieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze verdachte wordt verzocht om contact te maken met de afdeeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname, de Centrale Meldkamer of de dichtstbijzijnde politiepost.

error: Kopiëren mag niet!