Ook salaris december Adron-personeel blijft uit

De jaarwisseling ziet er voor het personeel van het Anne van Dijk Rijstonderzoekscentrum Nickerie (Adron) niet rooskleuring uit. Dagblad Suriname verneemt namelijk van welingelichte bronnen dat de medewerkers van dit rijstonderzoekscentrum geen salaris hebben ontvangen voor de geleverde diensten in de huidige maand. Hetzelfde was ook het geval in november 2017. Momenteel is er dus sprake van een betalingsachterstand van 2 maanden vanuit de zijde van de autoriteiten. Alhoewel deze kwestie diverse malen aan de kaak is gesteld, heeft het geen enkel effect tot stand gebracht. Gezien de economische wantoestanden en de extra kosten die de maand december met zich meebrengt, is deze situatie enorm deprimerend voor het personeel van Adron. Desondanks is een kordate aanpak vanuit de autoriteiten uitgebleven.
KSR

error: Kopiëren mag niet!