Adron-personeel nog steeds niet uitbetaald

Dagblad Suriname verneemt van welingelichte kringen dat het personeel van het Anne van Dijk Rijstonderzoekscentrum Nickerie (Adron) nog steeds geen bezoldiging heeft ontvangen voor de geleverde diensten in de maand november 2017. Onlangs heeft de volksvertegenwoordiger Jitendra Kalloe (VHP) deze toestand aan de kaak gesteld, echter is zijn bezorgdheid aan dovemans oren voorbijgegaan. Initieel was er sprake van een betalingsachterstand van de afgelopen 2 maanden, waarvan het salaris van oktober op 1 december 2017 werd overgemaakt. Gezien de economische wantoestanden en de feestdagen die de komende week voor de deur staan, is deze situatie enorm deprimerend voor het personeel van Adron. Desondanks is een kordate aanpak vanuit de autoriteiten uitgebleven. Het personeel vreest dat zij ook de financiële vergoeding van december zal moeten ontberen.
KSR

error: Kopiëren mag niet!