Binnenkort tv-uitzendingen over NJP

Het Nationaal Jeugdparlement (NJP) zal binnenkort maandelijks belicht worden op de televisie via het Nationaal Informatie Instituut (NII). Dit bevestigt Kelvin Koniki, voorzitter van het NJP, tijdens de openbare vergadering van 16 december 2017. Het voorstel kwam op 4 december jongstleden vanuit het NII. Het NJP heeft, na onderhandelingen hieromtrent, ingestemd met dit voorstel. “Het gaat om het programma Belicht. Het instituut vraagt om een samenwerking aan te gaan met het NJP om in 2018 samen programma’s te maken over voorlichting en ook om het NJP te belichten binnen de samenleving. Ik heb een gesprek gehad met mevrouw Blokland samen met het lid Biegman”, gaf de NJP-voorzitter te kennen. Het is opmerkelijk dat het lid Xavier Biegman, voorzitter van de commissie Nationale & Internationale Betrekkingen, het gesprek heeft bijgewoond terwijl de commissie Media & Voorlichting is aangesteld voor dergelijke aangelegenheden. “De commissie Media & Voorlichting was hiervan op de hoogte”, liet Koniki weten. Hij deelde mee dat de uitzending betreffende het NJP aan het einde van de maand een feit zal zijn.

error: Kopiëren mag niet!