Twee verdachten aangehouden wegens bedreiging, gijzeling en brandstichting

De politie van Paramaribo heeft deze week de verdachten Rini M. en Armando S. aangehouden ter zake bedreiging met brandstichting en bedreiging met gijzeling. De politie kreeg in eerste instantie al een aangifte van het slachtoffer Sajak j. dat zij meerdere malen bedreigd was door het tweetal. Volgens verklaring van de vrouw kocht zij drugs bij Toby. Via tussenpersonen smokkelde zij de drugs van Suriname naar Frans-Guyana met als eindbestemming Frankrijk. De broer van de aangeefster financierde de deal. In maart 2017 is de smokkelaar met de drugs ondergedoken. De broer van de aangeefster heeft de drugs niet ontvangen en Toby heeft als gevolg hiervan zijn geld niet ontvangen. Toby eiste zijn geld wel. Toby heeft toen zijn neef Armando en nog andere personen benaderd om de vrouw te bedreigen en te gijzelen.

error: Kopiëren mag niet!