Man toont geslachtsdeel in seksshop om condoom te passen

De politie van Paramaribo werd afgelopen week geconfronteerd met een geval waarbij een dronken man een seksshop in een bekende mall binnenstapte. Hij legde toen aan een van de medewerkers uit dat hij op zoek was naar een condoom met reliëf, dat is een speciale condoom met knobbels. De dame verstrekte de klant het gewenste condoom. Om zich ervan te overtuigen dat het product juist was haalde de dronken man toen zijn geslachtsdeel tevoorschijn om het condoom ter plaatse te passen. De medewerkster schrok hevig van het gedrag van de klant en schakelde terstond de politie in. De sterke arm is ter plaatse geweest en heeft de man overgebracht naar het bureau. Hij bleek onder invloed te zijn en werd in de wachtruimte geplaatst. Na zijn ontnuchtering werd de verdachte voorgeleid. Hij heeft zich schuldig gemaakt aan schennis der eerbaarheid. De verdachte werd na een ernstige waarschuwing heengezonden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!