Kennismakingsbezoek VHP te Abrabroki

vhpOp verzoek van de Stichting Ontwikkeling Abrabroki en Omgeving, onder voorzitterschap van Gregory Walker en als adviseur de welbekende voetballer Ronny Aloema, belegde de VHP op zondag 26 nov te Abrabroki een kennismakingsmeeting welke spontaan uitgroeide.
De organisatie en mobilisatie lag geheel in handen van het bestuur van de stichting. Vanuit de stichting waren de sprekers Greg Walker, als voorzitter en Ronny Aloema, als adviseur van de stichting tevens liaison tussen de VHP en de stichting. Ook de heer van Gee en heer M Abielie vertolkten namens de stichting een spreekbeurt.
Belangrijk was dat de diverse sprekers aangegeven hebben wat de problemen zijn waarmee de lokale bevolking kampt. Een zo een probleem is dat binnen Abrabroki de kansen voor sport gering zijn. Bij de stedelijke inrichting is geen tot weinig rekening gehouden met sport en recreatiemogelijkheden voor buurtbewoners.
Opmerkelijk was dat de organisatoren expliciet hebben vermeld niet uit te zijn op geld van de partij maar meer nog de ontwikkelingsvisie van de partij onderschrijven. Gevraagd werd o.a. naar trainingen, lezingen en andere zaken te organiseren die leiden tot persoonlijke ontwikkeling. De opmerking is gemaakt dat vele talentvolle Surinamers hun roots in Abrabroki hebben. De term getto zou dus niet toepasselijk zijn voor Abrabroki. De heer Sharman en Santokhi brachten dan ook toepasselijke slogans voor de buurt naar voren.
Staande de vergadering kwamen verzoeken binnen om ook te Beekhuizen en omgeving en Pontbuiten en omgeving zulke infosessies te komen houden.
Precies om half acht begonnen in de vooravond hebben wij met zeer veel moeite de meeting om middernacht kunnen beëindigen vanwege het feit dat het maandag een school/werkdag betreft. De VHP heeft beloofd de beraadslagingen voort te zetten om zo te komen tot structuren van de partij te Abrabroki.
VHP

error: Kopiëren mag niet!