Dodson: “Bij elke reshuffeling komt mijn naam voor”

1 Dodson _Bij elke reshuffeling komt mijn naam voor_Dagblad Suriname vernam onlangs van zijn bronnen dat er mogelijk binnenkort een reshuffeling zal plaatsvinden binnen het ministersteam van president Desi Bouterse. Volgens informatie zal ministers Regillio Dodson (Natuurlijke Hulpbronnen- NH), het veld moeten ruimen, terwijl Ferdinand Welzijn (Handel, Industrie en Toerisme) wordt overgeplaatst naar NH. Minister Dodson zelf weet er niets van af.
“Ik ben het al gewend. Bij elke reshuffeling komt mijn naam voor. Ik heb helemaal geen idee. De persoon die hiervoor verantwoordelijk is, is de president. Die heeft op geen enkele manier naar mij toe laten blijken dat ik weg moet. Naar mij toe is er persoonlijk geen enkele beweging”, stelt Dodson. Hij benadrukt niet te stellen dat hij wel aanblijft zitten als minister. Hij is gewoon niet op de hoogte van mogelijke veranderingen. “Het gaat snel. Als het zo is, zal de gemeenschap weten wat het is”, aldus de bewindsman. In februari 2017 hebben wij de eerste reshuffeling binnen de huidige regering gehad. Het streven is om deze tweede reshuffeling voor 25 november af te ronden.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!