Gregory Rusland 58 jaar

Gregory Rusland 58 jaarPoliticus Gregory Rusland heeft op 9 november in verband met zijn 58ste verjaardag een ontvangst gehouden in Grun Djari. Familie, vrienden, partijgenoten en genodigden kwamen bijeen en zetten hem in de bloemetjes. Gewezen werd op zijn goede eigenschappen die hem tot een vooraanstaand burger hebben gemaakt. De jarige voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS) was goed te spreken over de wijze waarop de aanwezigen waardering tegenover hem hebben getoond en uitgesproken.
NPS weer glorie geven
Onder het gezelschap dat de NPS-voorzitter op zijn jaardag omringde, bevonden zich meerdere partijleden die een felicitatieboodschap uitspraken. NPS-stonfuntu Irma Sijp, die de partij onder Pengel, Arron, Venetiaan en nu Rusland in verschillende hoedanigheden heeft gediend, stak tegenover Dagblad Suriname haar waardering voor de partijvoorzitter niet onder stoelen en banken. Zij deed een oproep op allen die de partij hebben verwaarloosd om de schouders weer onder het werk te komen zetten om de NPS en Suriname weer glorie te geven.
Stralende Rusland
Rusland straalde op zijn geboortedag. Hij kwam er echter niet aan om tijdens een korte toespraak de politieke noodtoestand, waarin het land verkeert aan te halen.
HD

error: Kopiëren mag niet!