AZP vraagt personeel begrip voor uitgestelde betaling

AZP vraagt personeel begripHet Academische Ziekenhuis Paramaribo (AZP) heeft een circulaire rondgestuurd naar haar medewerkers, waarin wordt gesteld dat de middelen ten behoeve van uitbetaling van de koopkrachtversterking van SRD 500 nog niet beschikbaar zijn. Dit bericht zou de leiding hebben ontvangen van het ministerie van Volksgezondheid. Verder geeft de brief aan dat er wel reeds voorbereidingen zijn getroffen de middelen te verkrijgen. Zo gauw de middelen vanuit het ministerie van Financiën beschikbaar worden gesteld, zullen deze overgemaakt worden naar de ziekenhuizen. Zowel de directie als het ministerie is zich ervan bewust dat onder de huidige omstandigheden bedoelde tegemoetkoming voor het personeel een belangrijke bijdrage is aan hun maandelijks budget. Zij vraagt middels deze brief begrip en geduld van haar medewerkers. Dagblad Suriname heeft in dit kader contact opgenomen met de AZP-directeur Claudia Marica- Redan, die volgens het secretariaat in een belangrijke vergadering zat en niet beschikbaar was voor commentaar.

error: Kopiëren mag niet!