Vier Brazilianen beroofd

De politie van Geyersvlijt kreeg dinsdagmorgen een aangifte binnen van een beroving aan de Gompertstraat. Vier Brazilianen zijn door een taxichauffeur en twee andere criminelen onder bedreiging van een vuurwapen beroofd. Volgens de slachtoffers liepen zij over de Anamoestraat om een taxi te pakken. Onderweg naar het taxibedrijf stopten zij enkele voorbijgangers, dus autobestuurders, om een rit voor hen te rijden. Een blauw gelakte Noah busje stopte voor hen met drie mannen erin. Dit busje reed de slachtoffers voorbij. Na een poosje kwam de bestuurder alleen terug. De Brazilianen namen nietsvermoedend plaats in het voertuig. Zij wisten op dat moment niet dat de twee andere zich in de wagen schuilhielden. Ter hoogte van de Granietstraat kwamen de twee mannen te voorschijn en hielden de slachtoffers onder schot. Onder bedreiging van het wapen werden alle vier slachtoffers beurtelings beroofd. De slachtoffers werden na de roof op de plaats achter gelaten. De politie is bezig met het verder onderzoek.

error: Kopiëren mag niet!