Winkeliersechtpaar beroofd en gekneveld achtergelaten

Vier criminelen hebben afgelopen week een overval gepleegd in een winkel aan de Mohamed Rashid Pierkhanweg. De ondernemer hoorde op een bepaald moment een gestommel in zijn reeds gesloten winkelpand. Het betreft een winkel annex woning. Na het geluid te hebben gehoord, nam hij poolshoogte in de winkel en zag tot zijn schrik een verdachte in de winkel. Hij was doende uit het plafond te springen. Bij het zien van de rover rende de winkelier weg. Hij kwam in zijn woonkamer en werd door diezelfde verdachte en nog drie anderen overmeesterd. Zij hebben de ondernemer mishandeld en gekneveld. De overvallers hebben toen zijn echtgenote hardhandig vastgegrepen en haar gesleurd naar de winkel. Onder bedreiging van vuistvuurwapens moest de vrouw het kasregister opendoen. Daaruit werd de dagopbrengst weggenomen. Behalve dit geld hebben de daders ook nog SRD 40.000, Euro 4000 en sieraden weggenomen. Na hun daad lieten de daders beide slachtoffers gekneveld achter. De politie van Santo Dorp werd ingeschakeld nadat de slachtoffers zich hadden bevrijd. De daders hebben zich via het plafond uit de voeten gemaakt. Zij hadden sigaretten en alcoholische drank klaargezet die zij niet hebben kunnen meenemen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!