Hoofdwedstrijden Nini Harpal Open beloven vuurwerk

De worstelvereniging Meerzorg organiseert in verband met haar 45-jarig bestaan een worsteltoernooi in het district Commewijne. Op zondag 29 oktober 2017 staat de “Nini Harpal Open” op het programma in het Meerzorgstadion. Dit toernooi is vernoemd naar de oprichter, trainer en guru van WV Meerzorg, de legendarische Nini Harpal.
Oud-worstelpromotor Dara Ramcharan is voor dit evenement aangesteld als de toernooidirecteur. “We mikken op 12 wedstrijden op deze dag. Er staan zeker een aantal topwedstrijden op programma. De hoofdpartijen gaan tussen worstelaars van Commewijne en Paramaribo. Zo komt Fernando Ghoerahoe van WV Meerzorg uit tegen Leandro Dongo van SC Tatami, terwijl Marciano “Kong” Tsang van WV Commewijne uitkomt tegen Wilson Balansi van SNL. Als neusje van de zalm staat er na lange tijd ook een dameswedstrijd op het programma”, geeft Ramcharan aan.
Dit toernooi heeft een tweedelig karakter. Als eerste een fundraisingsactiviteit om fondsen te werven voor renovatie van het Krachtsportcentrum Nini S. Harpal, de trainingslocatie van WV Meerzorg. Ten tweede wil WV Meerzorg de worstelsport in Commewijne promoten en naar grotere hoogten brengen. De toegangsprijs voor dit toernooi is gesteld op SRD 10. WV Meerzorg roept een ieder op, ook alle oud-sponsors, om op deze dag aanwezig te zijn in het Meerzorgstadion om de zaak te ondersteunen. De wedstrijden beginnen om 16.00 uur. Inloop is vanaf 15.00 uur.

error: Kopiëren mag niet!