Weekend eist twee verkeersdoden

In het afgelopen weekend hebben twee slachtoffers kort na een aanrijding het leven gelaten. Het eerste geval deed zich voor op de kruising van de Hendrika Veldkamp- en de Parsimstraat tussen een bromfiets en een auto. De bromfietser raakte zwaar gewond en werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. Op de Spoedeisende Hulp is de bromfietser overleden aan de opgelopen verwondingen.
Het ander geval deed zich voor op zondag 22 oktober. Omstreeks 02.45 uur kreeg de politie van Geyersvlijt een melding binnen van een aanrijding met dodelijke afloop op een kruising aan de Verlengde Gompertstraat tussen een voetganger en een auto. De 26-jarige voetganger Gorden Ceder heeft ter plaatste het leven gelaten. De autobestuurder heeft hem enkele meters gesleurd, waardoor het slachtoffer ernstige letsels had opgelopen. Als gevolg van de opgelopen letsels begaf hij de geest ter plaatse. Met het heengaan van beide slachtoffers is de verkeersbarometer gestegen naar 63.

error: Kopiëren mag niet!