VHP Commewijne introduceert nieuwe jongeren

VHP Commewijne introduceert nieuwe partij-jongerenAfgelopen zaterdag werd tijdens een jongerenbijeenkomst op Commewijne, een groot aantal nieuwe VHP jongeren afkomstig uit voornamelijk Tamanredjo en Tamansarie geïntroduceerd. Met ondersteuning van hoofdbestuurslid Sidik Moertabat en van de jongeren is het gelukt om ‘Javaanse broeders en zusters’ te presenteren aan de voorzitter, waaruit zeker de helft uit jongeren bestond. VHP-hoofdbestuurslid Moertabat geeft aan dat dit slechts het begin is, maar dat er nog vele jongeren zijn die toenadering zoeken tot de partij. “Wij verwelkomen de nieuwe leden met open armen en geven hen moed het goede werk van de VHP voort te zetten”, aldus Moertabat.
Dit gebeurde tijdens het “Chillen met Chan” project te Commewijne dat gecoördineerd werd door de VHP Jongerenraad onder leiding van de jongerenraad-voorzitter Karishma Mathoera en VHP jongerencommisie-voorzitter Preshand Baldew. Het is een landelijk projekt waarbij er in alle districten jongerenbijeenkomsten worden georganiseerd teneinde in een luchtige, informele sfeer van gedachten te kunnen wisselen met de partijtop, in het bijzonder met partijvoorzitter Chan Santokhi.
De jongeren halen dan de issues aan die voor hen op dat moment brandend zijn. Steeds weer geven zij aan dat zij zich bedrogen voelen door de loze beloften van de huidige regering die zij niet heeft kunnen waarmaken. Door middel van dit project verdwijnt een eventuele afstand tussen de jongeren en de partijleiding en voelen zij zich meer op hun gemak de leiding te benaderen met hun zienswijze en ideeën. Partijvoorzitter Chan Santokhi geeft aan dat hij zich zorgen maakt om hetgeen de jongeren te wachten staat indien het huidige economisch beleid wordt voortgezet en daarom alles eraan te willen doen om deze groep te beschermen. “Het project brengt landelijk duizenden jongeren bijelkaar. De partij eiding is dan ook dik tevreden met de reeds bereikte resultaten.”

error: Kopiëren mag niet!