Derde dienstreis voor jeugdparlementariër Van Throo binnen 5 maanden

Derde dienstreis voor jeugdparlementariër Van Throo binnen hetzelfde jaarDe jeugdvertegenwoordiger tevens eerste plaatsvervanger van de ondervoorzitter, Zenani van Throo, is voor de derde maal uitgekozen voor een dienstreis in het kader van de Assembly of Caribbean People (ACP), welke in de Dominicaanse Republiek gehouden wordt in de periode van 21 tot en met 31 oktober 2017. Ook bij deze dienstreis is het een raadsel door wie de kosten gedekt zijn. Het is zeer merkwaardig dat Van Throo, die in mei 2017 geïnstalleerd is als jeugdvertegenwoordiger binnen het Nationaal Jeugdparlement (NJP), binnen 5 maanden geselecteerd is voor 3 dienstreisjes. Van Throo vertegenwoordigde Suriname in de periode van 5 tot en met 11 oktober 2017 in Saint Vincent voor The Caribbean Women and Sexual Diversity Conference (CWSDC) en voorheen vertoefde zij van 18 tot en met 27 augustus 2017 in Barbados voor het bijwonen van het Youth Village Forum op de Carifesta XIII.
KSR

error: Kopiëren mag niet!