Minister Algoe van LVV op werkvergadering APSS

AIn het kader van het onderhouden van regelmatig contact met de Associatie Pluimvee Sector Suriname, heeft minister Algoe van het ministerie van LVV een Bestuursvergadering van de APSS bijgewoond, die gehouden werd bij Hilly’s Chick aan de Magenthakanaalweg. Het Bestuur van de APSS had op deze vergadering de gelegenheid om haar beleidsplan 2017-2021 aan de minister te presenteren.
De APSS Bestuursleden maakten van de gelegenheid gebruik om de minister vragen te stellen over de laatst gehouden COTED vergadering in Guyana en de invloed van die vergadering op de gehele pluimveesector in Suriname. Het APSS-bestuur is tevreden over het samenwerkingsverband dat er bestaat met het ministerie van LVV. Er is ook gesproken over een vervolgtraject, ter realisatie van de door de APSS in haar beleidsplan gestelde doelen. Het ministerie van LVV zal de APSS daarbij met raad en daad bijstaan.

error: Kopiëren mag niet!