Leden bond NVB worden onrustig

De actie van de Nationaal Vervoerbedrijf Werknemersbond is al ruim 2 weken aan de gang. De leden van de bond worden volgens bondsvoorzitter Raymond Ford onrustig. Nog steeds heeft het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie niets van zich laten horen. Zelfs een bemiddelingspoging door de directeur van NVB heeft niet mogen baten. De leden van de bond verzamelen zich dagelijks in hun actiecentrum, C-47. “De minister heeft maandag de directeur van NVB ontvangen. Ik dacht dat hij hem mandaat zou geven om de onderhandelingen te hervatten. Dat is kennelijk niet gebeurd. Intussen gaat de staking door. De onderhandelingen zullen harder worden naar gelang de staking voortduurt”, stelt Ford. De bond wenst de cao-onderhandelingen, met als hoofdpunt een algemene looncorrectie, voort te zetten. Zij krijgt echter geen respons van de autoriteiten.
Kavish Ganesh

error: Kopiëren mag niet!