NDP-jongeren doen donaties op jaardag voorzitter Bouterse

BouterseOm de vreugde met meerdere mensen te delen zullen in verband met de jaardag van voorzitter Desire Bouterse, donaties gedaan worden aan verschillende bejaarde-, kinder- en opvangtehuizen. Op de verjaardag van voorzitter Bouterse worden meer dan 75 tehuizen in de gelegenheid gesteld een feestmaal te bereiden voor de inwonenden. De NDP- jongeren die met dit initiatief zijn gekomen, beginnen vandaag met het verstrekken van voedingsmiddelen aan de tehuizen in verschillende districten.
Gedurende het jaar hebben verschillende tehuizen aanvragen gedaan voor ondersteuning, variërend van voedingsmiddelen tot onderhoudsspullen. Omdat voorzitter Bouterse iemand is met het hart op de juiste plek, die samen doen en denken altijd propageert, hebben de jongeren ondernemers benaderd die dit feestproject samen willen uitvoeren, door ondersteuning te bieden. Aan de hand van de aanvragen zullen onder andere freezers, bedden, matrassen, gasfornuizen, ricecookers, huishoudelijke spullen worden gedoneerd aan de tehuizen.
Voor dit feestelijk project hebben de jongeren een logo ontworpen als herkenningsteken. Niet gewoon de geboortedag van de voorzitter zal herdacht worden, maar de geboortedag van iemand die gevoel heeft voor mensen die het niet zo breed hebben.

error: Kopiëren mag niet!