PR-afdeling KPS functioneert niet optimaal

Vanwege vermeende verkeerde berichtgeving in de media heeft de korpsleiding besloten om de pers rechtstreeks in contact te laten met de PR-afdeling van het Korps Politie Suriname. Deze mededeling is al enige tijd geleden doorgegeven aan het personeel van het KPS. Het is de laatste dagen echter gebleken dat de afdeling PR niet of nauwelijks bereikbaar is op het beschikbare nummer. Wat ook heel vaak gebeurt, is dat de PR-afdeling, die specifiek aangewezen is om de pers te woord te staan voor bepaalde lopende onderwerpen, vaak genoeg niet op de hoogte is van zaken. Men moet daarvoor dan uren wachten, voordat de medewerkers de media kunnen voorzien van de opgevraagde informatie. Ook blijkt vaker dat de persoon die feitelijk moet reageren, heel vaak op dat moment niet op haar/zijn plaats is. Gisteren, vrijdag, was deze afdeling de hele dag door niet bereikbaar. De vraag is dan ook of het wel normaal is dat de afdeling Voorlichting van het korps gedurende vrijwel de hele dag onbereikbaar dan wel onbemand is.

error: Kopiëren mag niet!